3=2 aanbieding in Friesland - Overnachten in een Wijnvat

Bij deze 3=2 aanbieding is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Eem uitgebreid ontbijt

Prijs: € 174,60 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs is exclusief:

  • Toeristenbelasting
  • 1-persoonskamertoeslag

De prijs van dit 3=2 aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen maar verder het hele jaar boekbaar op basis van beschikbaarheid. 

3=2 Aanbieding in Friesland

Slapen in een wijnvat? Dat kan bij dit bijzonder fraai gelegen hotel aan de oude haven in het gezellige Friese Stavoren. Boek nu deze 3=2 aanbieding. Blijf 3 nachten slapen en betaal er maar voor 2! Voordelig genieten.

Slapen in de sfeer van vroeger, het comfort van nu!

Aan de oude haven van Stavoren vindt u dit bijzondere hotel. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het Vrouwtje van Stavoren, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u hier terug.

De kamers

Naast de "gewone" kamers beschikt het hotel over 12 "bijzondere ongewone" hotelkamers.

4 Originele Zwitserse wijnvaten van 14.500 liter elk en 8 Franse Wijnvaten van 22.500 liter elk zijn omgebouwd tot geriefelijke uiterst sfeervolle hotelkamers. De 4 kleinere Wijnvaten zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden, een zitkamertje met tv en een badkamer met douche en toilet. De 8 grotere Wijnvaten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een ruime zitkamer met SmartTv, een badkamer met douche, ligbad en toilet, een zitbank die ook gebruikt kan worden als slaapbank.

In elk Wijnvat staat een flesje wijn voor u klaar. 

Het restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Klaas

Met partner

8

Fijne plek beetje bijzonder en ook comfortabel om te verblijven. Locatie is heerlijk als je van wandelen houdt, rust en ruimte.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Aan de oude haven van Stavoren vindt u een prachtig Hotel-Restaurant-Serre. Met een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van dit Hotel-Restaurant-Serre, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van douche met ligbad, toilet en kleuren-tv.

Restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Omgeving

Stavoren was weleer de oudste, grootste en rijkste stad van Friesland. Dat was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan de toenmalige Zuiderzee. De overzeese handel maakte Stavoren tot een machtige koopstad. Thans is het monumentale stadje aan het IJsselmeer een toeristische trekpleister van allure voor iedereen die op of bij het water wil recreëren.

Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt u op korte afstand de eeuwen oude Gaasterlandse bossen, welke een schijnbare tegenstelling vormen met de eindeloze vlakte van het IJsselmeer.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.