4=3 AANBIEDING - Wegdromen in een prachtig landelijk gelegen hotel in Salland

Bij deze 4=3 AANBIEDING in Overijssel is inbegrepen:

  • Aankomst mogelijk op alle dagen op basis van beschikbaarheid
  • 4 Overnachtingen in een Luxe kamer met dakterras en uitzicht op de rivier de Vecht
  • 4x Ontbijt

  Speciale aanbiedingsprijs: € 175 p.p. op basis van een 2-persoonskamer op de begane grond. 

  Weekend toeslag € 10,00 p.p. per arrangement.
  In juli en augustus geldt een toeslag van € 10,00 p.p. per arrangement.
  Prijzen voor kinderen zijn op aanvraag.
  Fietshuur is mogelijk voor € 15 per dag.
  Op een kamer is 1 huisdier toegestaan, maximaal 12 kg € 12,50 per dag.

  Wilt u langer genieten?
  Dan kunt u een extra nacht bij boeken al voor € 37,50 p.p. inclusief ontbijt.

  De prijs van deze 4=3 AANBIEDING in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

4=3 AANBIEDING - Wegdromen in een hotel in Salland

Profiteer van een extra nachtje gratis weg en boek deze 4=3 aanbieding. Lekker lang genieten in een prachtige omgeving, mooie natuur, pure gastvrijheid en lekker wegdromen in een kleinschalig hotel ... Boek snel deze aanbieding want er zijn slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze aanbieding!

Het hotel en kamers

  Het hotel is gelegen centraal tussen Ommen (15 km), Hardenberg (7 km) en Vriezenveen (15 km). Met 18 schitterende 2 persoonskamers kunt u hier volop genieten van de bijzondere gastvrijheid en is het hier heerlijk vertoeven.

  Het hotel beschikt over 18 kamers en er zijn 3 type kamers.

  • Kamers op de begane grond met uitzicht op de boerderij restaurant.
  • Kamers op de begane grond met terras en uitzicht op de landerijen.
  • Royale kamers met dakterras en uitzicht op de rivier de Vecht.

  Alle kamers zijn voorzien van een televisie, balkon en terras en een badkamer. Deze is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. Extra faciliteiten op de kamer zijn een zithoek en een tv met satellietzenders en kabelzenders.

  In het hotel zijn huisdieren op verzoek toegestaan.

Faciliteiten

  Het restaurant, gevestigd in een eeuwenoude boerderij, ligt naast het hotel en is al ruim 43 jaar een begrip in het Vechtdal maar ook in het Sallandse land spreekt men er vol lof over. U kunt culinair genieten in deze eeuwen oude Saksische boerderij. Bij het arrangement is een dagschotel inbegrepen en als u wenst kunt u de andere avond heerlijk a la carte dineren. In de lente en zomer is het ook heerlijk genieten op de 2 terrassen of in de tuin.

  In het hotel is gratis Wifi aanwezig, kunt u gratis parkeren en kunt u zelf uiteraard fietsen meenemen maar ook fietsen huren en zijn er diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar om de prachtige omgeving te ontdekken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Oplaadpunt

Onze partner

Logeren in het Vechtdal

Kom genieten in het Vechtdal en verblijf in het splinternieuwe hotel in Diffelen. Het hotel is gelegen centraal tussen Ommen (15 km), Hardenberg (7 km) en Vriezenveen (15 km). Met 18 schitterende 2 persoonskamers kunt u hier volop genieten van de bijzondere gastvrijheid en is het hier heerlijk vertoeven.

De sfeervolle kamers

Het hotel beschikt over 18 kamers en er zijn 3 type kamers.

 • Kamers op de begane grond met uitzicht op de boerderij restaurant.

 • Kamers op de begane grond met terras en uitzicht op de landerijen.

 • Royale kamers met dakterras en uitzicht op de rivier de Vecht.


Alle kamers zijn voorzien van een televisie, balkon en terras en een badkamer. Deze is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. Extra faciliteiten op de kamer zijn een zithoek en een tv met satellietzenders en kabelzenders.

In het hotel zijn huisdieren op verzoek toegestaan. Per kamer mag 1 huisdier van maximaal 12 kg verblijven en zijn de kosten € 12,50 per huisdier.

Restaurant

Al ruim 43 jaar is het restaurant een begrip in het Vechtdal maar ook in het Sallandse land spreekt men er vol lof over. U kunt culinair genieten in deze eeuwen oude Saksische boerderij. Naast het a la carte restaurant zijn er ook mogelijkheden om met uw eigen gezelschap in de oude voorkamer (voor maximaal 30 personen) met elkaar te eten. Ook in de lente en zomer kunt u heerlijk genieten op de 2 terrassen en de tuin.

Faciliteiten

Naast het restaurant kunt u heerlijk genieten op het terras of in en rondom de tuin genieten van de schitterende ligging van deze boerderij locatie.

In het hotel is gratis Wifi aanwezig, kunt u gratis parkeren en kunt u fietsen huren (€ 15 per dag) en zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar om de prachtige omgeving te ontdekken.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uitjesveiling.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Uitjesveiling.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.