Super Hotelaanbieding - 3=2 Special in Limburg

Dit arrangement is inclusief:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis entree Holland Casino

  Prijs: € 105,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
  Dit arrangement is alleen mogelijk met aankomst op zondag, maandag of dinsdag.

  Prijzen zijn op basis van een verblijf van 2 personen op een kamer en zijn exclusief Service Charge.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Wandel arrangement in Limburg

Leuke Hotelaanbieding in Limburg. Geniet van deze heerlijke 3=2 Special in Limburg. Mogelijk met aankomst op zondag, maandag en dinsdag.

Het hotel in Schin op Geul

  Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

De kamers

Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De comfort kamers zijn groter dan de Gerendal kamers.

De Gerendal kamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamer met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Luxe kamers zijn ruimer van opzet en beschikken over een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten

Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie's.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers. Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk!

Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).

Onze partner

Algemeen

Stel u voor:
een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel;
een kabbelend beekje met kristalhelder water;
paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard.
Door de charmante ligging heeft Hotel Restaurant Op De Beek een geheel eigen bekoring.
Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten.

Hotel Restaurant Op De Beek is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie.

De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol

Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon.
De ruimere kamers zijn luxueuzer uitgerust dan de standaard kamers en zijn groter

Faciliteiten

Wij hebben een á la Carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur.

De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees,- vis, - en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt U een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie's.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel, - en fietsliefhebbers.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.