Familie Fun arrangement aan het strand van IJmuiden - Kids for Free!

Bij dit familie fun arrangement is inbegrepen:

  • Kinderen verblijven gratis tot en met 12 jaar
  • Inclusief 1 x ontbijt
  • 1 x Overnachting in familie kamer
  • Eenmalig 20 minuten trampoline springen voor maximaal 2 kinderen bij strandtent Springvloed
  • Gebruik Sauna & Turks Stoombad

  Prijs: vanaf € 67 p.p. op basis van de familiekamer met 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 12 jaar

  De prijs van dit familie fun arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Familieuitje aan de kust!

Ons hotel ligt op 150 meter van het strand, fijn! Word wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Open je balkondeur en ruik de zoute zeelucht. Kom uitwaaien met je kinderen, hond of partner? Leuk! Valt het weer aan de kust wat tegen? Zoek de warmte op in onze sauna.

Mogelijkheden in de buurt

Na een dagje zee wil je weleens iets anders. Dan is het fijn dat je in 20 minuten in het centrum van Haarlem staat. Of ga naar Amsterdam, op slechts 25 kilometer afstand. Van strandwandeling naar stadswandeling tijdens jouw verblijf in ons hotel. het is allemaal mogelijk!

Familiekamer

Met jouw gezin naar het strand? Dan is de familiekamer perfect! Deze bestaat uit twee gedeeltes. Een woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer en een toilet. In de slaapkamer staat een groot tweepersoons bed. In de woonkamer vind je een stapelbed. Ruzie maken over de televisie is niet nodig. Beide kamers hebben er één.

Onze partner

Algemeen

Ons hotel ligt op 150 meter van het strand, fijn! Word wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Open je balkondeur en ruik de zoute zeelucht. Kom je vergaderen, uitwaaien met je kinderen, hond of partner? Leuk! Valt het weer aan de kust wat tegen? Zoek de warmte op in onze sauna.

Kamers

Ons hotel heeft in totaal 146 kamers, waarvan; 28 classic kamers, 100 superior kamers, 15 suites, 1 mindervalide suite en 2 superior suites. De meeste kamers hebben een balkon. Hier sla je de deuren open en proef je de zoute zeelucht. Kom je met jouw huisdier? Leuk! Boek dit met het Lief Dier arrangement of laat het ons weten bij je boeking.

Omgeving

Je bent in ons hotel. Dan wil je natuurlijk ook wat van de mooie omgeving zien. Dat snappen wij. Hier vind je een aantal tips in de buurt van ons hotel. Waai lekker uit aan het strand, verken de omgeving op de fiets of ga het centrum van Haarlem in. Heb je tijdens jouw verblijf nog vragen over onze omgeving? Wij vertellen je graag onze favoriete plekken!

Bereikbaarheid

ONZE PARKING
Je bent onderweg naar ons hotel met de auto. Dan is het fijn dat je zeker weet dat je voor de deur parkeert. Op het ruime openbare parkeerterrein is plaats voor 1500 auto's. Er is dus altijd genoeg plaats om je auto te parkeren.

Voor € 9,- per 24 uur staat jouw auto achter de slagbomen voor ons hotel.

MET HET OPENBAAR VERVOER VANAF HAARLEM
Vanaf station Haarlem stap je in bus 75 richting IJmuiden Zeewijk. Na ongeveer 30 minuten bereik je de bushalte IJmuiden, Dennekoplaan. Vanaf deze halte neem je 82 naar IJmuiden aan Zee en stap je na 6 minuten uit bij de halte IJmuiden, Badweg. Hiervandaan sta je binnen 4 minuten in ons hotel.

MET HET OPENBAAR VERVOER VANAF AMSTERDAM SLOTERDIJK
Vanaf station Amsterdam Sloterdijk brengt bus 382 (richting IJmuiden aan Zee) je in ongeveer 50 minuten naar bushalte Badweg. Hier stap je uit en wandel je in 4 minuten naar het hotel.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesveiling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesveiling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesveiling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.